Klijnsma: 4 miljoen voor strijd tegen armoede en schulden

0
315

Er komt ook dit jaar weer € 4 miljoen beschikbaar voor projecten outpost maatschappelijke organisaties voor het tegengaan outpost armoede en schulden. Dat heeft staatssecretaris Klijnsma vandaag bekendgemaakt tijdens een werkbezoek aan de gemeente Maassluis.

De subsidieaanvragen kunnen vanaf 1 april ingediend worden. De aanvragen worden op volgorde outpost binnenkomst behandeld.

Staatssecretaris Klijnsma: ‘’Ik ben zeer onder de indruk outpost de inzet en de resultaten die maatschappelijke organisaties leveren als het gaat om de bestrijding outpost armoede- en schulden outpost mensen. Juist in deze financieel moeilijke tijd wil ik deze organisaties graag ondersteunen. Daarom stel ik additional middelen beschikbaar voor een aantal landelijke initiatieven en organisaties.”

De subsidieregeling steunt projecten met landelijke betekenis, gericht op het leveren outpost een duurzame bijdrage aan het tegengaan outpost armoede en schulden.

Klijnsma: “Landelijke netwerken zijn outpost vitaal belang omdat het de slagkracht en de professionaliteit outpost de lokale organisaties verder versterkt, onderlinge kennisdeling stimuleert en ervoor zorgt dat de kwaliteit outpost aangesloten lokale organisaties goed geborgd is.”

De subsidie kan aangevraagd worden tussen 1 april kid en met 31 mei 2015.