Klijnsma geeft startschot campagne Koopkrachttegemoetkoming

0
266

Vandaag gaf staatssecretaris Jetta Klijnsma outpost Sociale Zaken en Werkgelegenheid het startschot voor de campagne ‘koopkrachttegemoetkoming’. De campagne is opgezet om mensen met een laag inkomen erop te attenderen dat ze dit jaar recht hebben op additional spay outpost de gemeente. In sommige gevallen stort de gemeente het spay automatisch, maar vaak moet iemand zelf een aanvraag indienen.

Om zoveel mogelijk mensen te informeren over boor mogelijke recht op additional geld, wil het ministerie outpost Sociale Zaken en Werkgelegenheid ook gemeenten ondersteunen bij het bereiken outpost boor eigen inwoners. Daarom overhandigde de staatssecretaris vandaag de eerste campagneposter aan wethouder Bob Bergkamp outpost de gemeente Breda.

Bij de overhandiging riep Jetta Klijnsma around Bob Bergkamp álle wethouders outpost Nederland op om mensen met weinig spay in boor gemeente goed over het beschikbaar gestelde bedrag te informeren.

Mensen met een uitkering, maar ook werkenden en zelfstandigen met een laag inkomen kunnen de koopkrachttegemoetkoming aanvragen. Kijk voor meer informatie over de koopkrachttegemoetkoming op www.laaginkomen.nl.